X
GO

Om HemneNett AS
1. juni 2001 ble selskapet stiftet, den gang var Hemne kommune, Sparebanken Hemne og Hemne Kraftlag SA eiere av selskapet.
I 2006 overtok Hemne kraftlag hele selskapet.
Vi leverer bredbånd i Hemne og  Snillfjord Kommune og har det definert som markedsområde i dag.
I 2016 har vi ca 1.500 bredbåndskunder og ca 850 kunder med TV(Canal Digital). Vi har 6 heltidsansatte og 2 som er innleid på deltid.
Bredbånd Din lokale internettleverandør

Nå bygger vi mest fiber og det satses stort på dette. Vi leverer også på coax, radio og ADSL(som vi gradvis faser ut). Ta kontakt for å finne ut hva vi kan levere til deg.

Epost @hemne.as/snillfjord.as eller eget domene

Ønsker du epost-adresse med @hemne.as, snillfjord.as eller ditt eget domene? Vi tilbyr opptil 50-epostadresser og 1GB lagring per konto.

Kabel TVCanal Digital

Vi leverer Kabel TV fra Canal Digital. Her har du tilgang til 50-55 kanaler i grunnpakken, og mulighet for å velge noen kanaler og kanalpakker selv.

Support og service Vi er best på support!

Vi har 5 service medarbeidere som for det meste er ute i nærområdet daglig for å yte service og bygge ut vårt fiber tilbud til dere. Vi har kontor og lager i adminstrasjonsbygget til Hemne Kraftlag i 2.etasje.

Utbygging av fiber For internett og kabel tv

Vi bygger stadig ut nye områder med fiber. Vi benytter GPON som gir internett og Kabel TV på en og samme fiber. Fiberen vår krysser nå Hemne kommune og er bygd langt inn i Snillfjord kommune.

Voksende bedrift Vi bygger stadig ut nye områder

HemneNett vokser stadig og utvider vår bruk av teknologi. Vi bygger mest fiber, men radio i områder som Gjengstøa og andre fritidsområder er blitt et populært produkt, her leverer vi fint opp til 30 Mb.